Adevărul e un copil…

    Dacă vor veni clipe grele în viața ta, dacă îți va fi greu să privești înainte cu încredere, privește în ochii unui copil. Ei îți vor vorbi despre speranță și bucurie. Zâmbește-i înapoi și vei vedea cum, măcar pentru o clipă, lumea îți va părea dintr-odată mult mai bună și mai frumoasă.

Da, știu că le recunoști, sunt cuvintele tale din această dimineață 🙂 Ca de fiecare dată ele rezonează puternic în mine și cumva, printr-o coincidență i-aș zice eu sau sincronicitate cum alegi tu să o numești, atrag lucruri care-mi confirmă și întăresc spusele tale. Așa că nu mă mai mir că astăzi am dat de acest filmuleț:

http://livefreelivenatural.com/make-world-better-place-according-3-year-old/

O adevărată lecție de la un boț de carne cu ochi vorba lui Creangă care alege să vadă lumea și relația dintre oameni simplu și frumos. A împărți, a-ți îmbrățișa prietenii, a râde cu gura până la urechi sau a avea pomi cu floricele de porumb sunt câteva dintre lucrurile pe care un copil de trei ani le consideră ingredientele potrivite pentru a face lumea un loc mai bun în care să trăim.

Dacă pentru Blaga veșnicia s-a născut la sat, aș zice despre Adevăr că s-a născut- și zace încă- în ochii copiilor pe care suntem datori să-i educăm în spiritul bunelor valori: Onoare, Milostenie, Egalitarism, Naturalețe, Iertare, Entuziasm.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s