Odă Femeii

Dacă ai avut șansa de a avea alături o bunică înțeleaptă și jucăușă, o mamă răbdătoare și blândă, o iubită înțelegătoare și iubitoare sau poate doar o colegă de lucru bine organizată și zâmbitoare, atunci ești așa de norocos/ norocoasă! Cum așa?! te-ntrebi. Ei bine, cred cu tărie că Femeia este o puternică sursă de energie pozitivă care se răspândește în tine din copilărie până în viața adultă transformându-te într-o mai bună variantă a ta.

Bineînțeles, schimbarea trece prin tine, tu ești autorul și personajul ei, ceea ce înseamnă că tu ai puterea de a înțelege minunea din jurul tău și de a permite transformarea, dar, fiind expus pentru îndelungată și suficientă vreme valorilor și blândeții pe care Femeia le poate aduce, pur și simplu nu poți rămâne pasiv, binele crește în tine.

Așa că, să ne înconjurăm de oameni frumoși, de femei cu suflet frumos, să nu ne lăsăm Ego-ul să vorbească prea mult, să fim deschiși și să lăsăm frumusețea altora să ne pătrundă sufletul și mintea transformându-ne pentru că, nu-i așa?! cu toții ne dorim să fim oameni buni și să cunoaștem iubirea. 

Păi…să fim! Să ne iubim! 🙂

 

PS: inspirația mea de astăzi o găsiți la această pagină la -> explore the images.

 

Cu mulțumiri,

Femeilor din viața mea.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s